Een teamleider of manager bedrijfsvoering op interim-basis: een uitkomst voor jou?

‘Help! Ik wil blijven ondernemen, maar ik verdrink in de interne zaken!’

Hoeveel ondernemers bestaan er in Nederland die nooit hebben gekozen voor het werkgeverschap, maar hier in hun bedrijfsgroei toch mee te maken krijgen? Naarmate het team groter wordt, vraagt het leiden van dit team meer aandacht en tijd. Tijd, die je met je ondernemershart vaak ook in andere zaken had willen steken. Want als ondernemer wil je nu eenmaal graag de boer op. Daarnaast vraagt een groter team ook om expertise om de belangen, wensen en kwaliteiten van de teamleden goed op elkaar af te stemmen. Hoe zou jouw werkdag er anders uitzien als je weet dat je je daar niet meer druk over hoeft te maken, omdat je team in goede handen is? En wat kan het je brengen als je iemand in huis hebt die je te allen tijde kan bijstaan met advies over beleidskeuzes, zodat iedereen met een goed gevoel hierin mee kan gaan? Geen adviesbureau, geen coach, maar iemand die spot-on met jouw bedrijf meebouwt en onderdeel uitmaakt van jullie werksysteem.

Van groeipijn naar geestdrift: voor jou én je team


Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan biedt Iminco biedt voor jou een uitkomst. Als Interim-manager bedrijfsvoering neem ik de teamleiding in jouw bedrijf over. Ik word dus als teamleider een onderdeel van jouw bedrijf. Ik richt me op alle interne zaken, zodat jij als ondernemer je blik weer naar buiten kunt richten. We trekken samen op om groeipijn binnen jouw bedrijf om te zetten in geestdrift. Ik help jouw team op weg naar zelfsturing en ik neem jou in dit proces mee. Onderweg stemmen we af wat mijn taken zijn om de continuïteit van het team te waarborgen. In dit proces werk ik doorlopend aan mijn eigen misbaarheid. Hoe meer misbaar ik ben, hoe groter de zelfsturing van het team geworden is. Mijn tijdsinvestering zal dus gaandeweg het proces steeds verder gaan afnemen.

Ben jij een ondernemer die uitgegroeid is tot een bedrijf met 5 tot 15 werknemers en zoek je een manier om de teamleiding uit te besteden? Grijp dan je kans en neem contact met mij op voor een kop koffie.