Mijn profiel

‘Wacht niet tot het water verdwenen is, maar leer zwemmen.’

Ik ben Inge Mink, oprichter van Iminco. Sinds het afronden van mijn studie Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, heeft mijn carrière altijd in het teken gestaan van regie. Als psycholoog, en later ook als coach heb ik mensen begeleid in het (terug)vinden van regie in hun leven en hun werk. Ze leerden om eerlijk naar zichzelf te kijken, zichzelf te begrijpen en eigenaarschap te nemen voor verandering. Regie doet mensen groeien, ze worden eigenaar van hun eigen keuzes en de gevolgen daarvan. Niets is zo bevrijdend dan eigenaar worden van je eigen levenspad.

In het bedrijfsleven zet ik deze missie voort: mensen begeleiden in het vinden van regie in hun werk. Ik help werknemers en hun managers zichzelf en elkaar beter te begrijpen. Ik help hen om verbinding met elkaar te vinden en elkaar aan te spreken, zodat het wederzijdse vertrouwen toeneemt. Ik help hen hun eigen aandeel onder ogen te zien als er een samenwerkings- of functioneringsprobleem is ontstaan. Zodat iedereen zich geroepen voelt om er samen iets aan te doen. Samen groeien betekent samen regie nemen. Daar wil ik heel graag aan bijdragen.

Mijn doelgroep?

– Werknemers en leidinggevenden die de teamsamenwerking willen herstellen of verbeteren.
– Werknemers en leidinggevenden die in het uitvoeren van hun functie tegen (terugkerende) problemen aanlopen.
– Werknemers en leidinggevenden die zich willen ontwikkelen in hun persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

inge

In mijn vrije tijd?

Naast mijn werk en gezin ben ik vooral heel graag buiten. Gedrag en psychologie intrigeert mij ook buiten mijn werk. En dieren kunnen mij een hoop leren over mezelf. Ik train in mijn vrije tijd paarden en honden op basis van Natuurlijk Leiderschap. Want dat verschilt niks met leiderschap in de mens. Met wederzijds respect, plezier en eenduidige communicatie kun je zowel in de dieren- als in de mensenwereld tot grote hoogtes vliegen.

Mijn volledige CV is te vinden op LinkedIn